maandag 27 september 2010

Google translate resultaat Startdag

Woensdag 8 september, en Lauren, van de openingsceremonie van de zes elite netvlies. Huidige aanstelling bij Linden Kerk van fietsen. type organisatie in deze school In dit spel, we begonnen een half uur later.Zelfs zonder een coach, zijn we erin geslaagd in de volgende examen. Maar de pret eindigde onlangs, de vooruitzichten op het vinden van ander werk. Brett bergen beklimmen, verloren schoen, "Wij niet zitten en proberen om terug te keren naar onze fietsen, gaan we terug naar school zo spoedig mogelijk om ze te vinden.
Kortom, natuurlijk nooit zal eindigen, alle vuile kleren, schoenen, Brett gevonden. Had een slechte landing

2 opmerkingen:

  1. Op woensdag 8 september gingen Retin en Lauren van 6 topsport mee op startdag. We hadden afgesproken aan de kerk van Linden die we moesten bereiken met de fiets. De organisatie van deze school typerend... Het was een spel tegen de tijd waaraan we begonnen zijn met een half uur vertraging. Zelfs zonder begeleider slaagden we erin om het volgend checkpoint te vinden. Maar het was al snel gedaan met de pret, het werd een hopeloze zoektocht naar naar andere opdrachten. Nadat Bert zijn schoen verloor in het 'bergoplopen' zagen we het niet meer zitten en probeerden we zo snel mogelijk terug te keren naar onze fietsen. Nadat we ze vonden keerden we zo snel mogelijk terug naar school.

    Kort samengevat: Parcours nooit afgewerkt, kleren helemaal vuil, Bert zijn schoen werd niet teruggevonden. Het was een slechte startdag.

    Vertaling schema

    Nederlands> Trad chinees

    Trad chinees>Perzisch

    Perzisch>Swahili

    Swahili>Turks

    Turks>Russisch

    Russisch>Nederlands

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een slechte landing? En de startdag is dus een openingsceremonie... En wat komt dat netvlies daar doen?

    BeantwoordenVerwijderen